Honlap / Webshop

WEBDESIGN | SEO

... az Ön elképzelései alapján.
Miért fontos a jól átgondolt, modern kori igényeket kielégítő, megfelelően optimalizált honlap? Miből áll a weboldal elkészítésének folyamata? Mennyibe kerül mindez?

Árajánlatot kérek

HONLAPKÉSZÍTÉS / WEBDESIGN

Nem túlzás azt állítani, hogy mindennapjainkban döntő szerep jut a számítógépeknek, az internetnek. Legyen valaki fiatal vagy idős, ma már mindenki úgy tekint a világhálóra, mint a hétköznapi élet természetes velejárójára. 

Ennek fényében nem meglepő, ha az állítjuk, hogy elkerülhetetlen az online jelenlét.
Ha manapság valaki terméket vagy szolgáltatást keres, beírja a keresőbe a keresett kulcsszót. És mi történik, ha az Ön cége nem szerepel a találati listában? Biztos lehet benne, hogy a konkurencia ott lesz, aki kiszolgálja a fogyasztó igényeit.

Ezt nem engedheti meg magának egy cég sem – így az Öné sem! 

Egy adott piacon számos cég jelen van és harcot vívnak a minél jobb megítélésért és a minél több vásárló megszerzéséért. Egy jó honlap nem csak megismerteti cégét a fogyasztókkal, de akár értékesítés céljára is használható. Mutassa be rajta termékeit, szolgáltatásait és járjon egy lépéssel a konkurencia előtt!

Használja ki Ön is, és készíttesse el még ma weboldalát! Legyen szó értékesítésről vagy csupán tájékoztatásról, ragadja meg a kínálkozó alkalmat, hogy cégét sikerre vigye! 

Egy kifogástalan weboldal elkészítése és sikeres üzemeltetése nálunk 8 szakaszból áll: 

MediaSolution - Webdesign, honlaptervezés, online marketing, 1

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben új weboldalra van szükség, vagy a meglévő átalakítására, személyes, telefonos, vagy skype-os konzultációval kezdünk, melynek során pontosítjuk az ajánlatkészítéshez szükséges legapróbb részleteket is. 
A konzultáció abban az esetben is díjmentes, ha végül nem kerül sor együttműködésre.

MediaSolution - Webdesign, honlaptervezés, online marketing, 2

Tételes árajánlat

A megbeszéltek alapján tételes árajánlat készül, mely minden igényelt szolgáltatásra és modulra kitér. Elfogadását követően a kivitelezési részleteket megbízási szerződésbe foglaljuk.

Tervezetek elkészítése

Elsőként a weboldal funkcionális terve készül el, mely megmutatja, hogy az egyes elemek hol fognak elhelyezkedni a weboldalon. Ennek elfogadását követően a grafikai tervezés következik.

MediaSolution - Webdesign, honlaptervezés, online marketing, 4

Keresőoptimalizálás (SEO)

A fejlesztés kiemelt fontosságú része a keresőoptimalizálás, ennek részeként nemcsak a tartalmak kerülnek fel kereső optimalizált módon, de Google keresési algoritmusának további fontos elemei is beállításra kerülnek.

MediaSolution - Webdesign, honlaptervezés, online marketing, 5

Weboldal elkészítése

A design és tartalmak rendelkezésre állása esetén elkezdődhet az oldal fejlesztése és feltöltése, melyet az ügyfél online folyamatosan követhet és észrevételezhet, jelezheti esetleges új igényeit, elképzeléseit.

MediaSolution - Webdesign, honlaptervezés, online marketing, 6

Tesztelés

Átadást megelőzően a weboldal több lépcsős ellenőrzésen esik át, többek között a Google webmester eszközök segítségével. Beállításra és tesztelésre kerülnek a levelező és hírlevél küldő rendszerek is, amennyiben azt az ügyfél megrendelte.

MediaSolution - Webdesign, honlaptervezés, online marketing, 7

Átadás

Az oldal jóváhagyását és telepítését követően részletes tájékoztatót kap a tulajdonos. Lépésről lépésre átnézzük az oldal működtetését, tartalmak feltöltését.

MediaSolution - Webdesign, honlaptervezés, online marketing, 8

Karbantartás, utánkövetés

Az átadással nem szűnik meg az együttműködés, bármilyen kérdés/kérés esetén rendelkezésére állunk. Igény esetén bármilyen volumenű tartalom vagy funkció fejlesztést vállalunk eseti megbízások, vagy folyamatos szerződéses együttműködés keretében.