Szálláshelyeknek

ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS | SALES STRATÉGIÁK | TANÁCSADÁS

Miként tudná fellendíteni kereskedelmi- , vagy magánszálláshelye  forgalmát? Milyen csatornákon tudja a legalacsonyabb költségek mellett értékesíteni szobáit? Közel 10 évnyi, releváns tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Árajánlatot kérek

SZÁLLÁSHELYI ÉRTÉKESÍTÉS | TANÁCSADÁS

Elégedetlen az Ön által üzemeltetett szálláshely legutóbbi szezonjával, vagy úgy általában az egész éves teljesítményével? Úgy látja, hogy a konkurencia jobban teljesít Önnél? Azt gondolja, hogy időről időre kevesebb Vendég érkezik Önhöz, mint versenytársaihoz?Valószínűleg Ők másképp vonják magukra a figyelmet és lépéselőnyben vannak Önhöz képest.  Viszonylag sok tényező terén gondolkodhatnak és dolgozhatnak másképp. Példaként vegyünk néhány kérdést, mely a legfontosabb területeket érinti:

Jelen van az online térben saját felületével?

Ha erre a kérdésre nem, vagy nem tudom a válasz, máris megvan a legnagyobb hiányosság, ugyanis a potenciális szálláshelyekről történő információgyűjtés, majd az ajánlatkérések és foglalások döntő többsége ma már ezen a csatornán bonyolódik le. Talán nem árulunk el nagy titkot, de az online jelenlét fogalma közel sem csak a saját honlapot takarja...

Megfelelően optimalizált weboldallal rendelkezik?

Manapság sajnos már nem elég egy vizuálisan és tartalmilag vágykeltő honlap, hiszen könnyen elveszik a hatalmas kínálati piacon, nem is beszélve a különböző általában "ingyenes" megoldásokat kínáló oldalakon létrehozott felületekről. Ugyanolyan fontos, hogy oldalunk nem látható "háttere" is megfelelő beállításokkal rendelkezzen.

Megtalálható a keresőoldalak találati listájának első felében?

A Vendégeknek sem ideje, sem kedve nincs a Google oldalait böngészni, általában az első oldalról választanak. A megfelelően optimalizált honlapunk teljesítményét költséghatékony és mérhető promóciós lehetőségekkel tudjuk a konkurencia fölé növelni.

Használja a különböző közösségi oldalakat kommunikációs csatornaként?

Az egyik legjobb, ráadásul ingyenes reprezentációs felület szolgáltatásaink bemutatására, mely ugyancsak rendelkezik költséghatékony és mérhető hirdetési lehetőségekkel. Igen, kreativitást és sok munkát igényel a figyelem folyamatos fenntartása, de ez nem lehet kifogás...

Versenyképes kínálattal rendelkezik?

Igyekszik élményalapú és komplex szolgáltatáscsomagokat kialakítani már meglévő vagy tervezett lehetőségeihez igazítva? Pusztán a vendégszoba már kevés lehet... 

Megfelelő értékesítési politikát folytat?

Saját lábán jutalékok kifizetése nélkül próbál megélni, vagy a közvetítőkre hagyatkozik? Biztos lenne jobb helye is a disztribúciós költség címén kiadott összegnek.

Milyen mértékben és hogyan használja az online közvetítő oldalak szolgáltatásait?

Sajnos amennyire terhes számunkra jelenlétük, a szálláspiacon jelenleg annyira megkerülhetetlen tényezők. Azonban gondolt már rájuk reklámfelületként? Hogyan csatornázhatók át a felhasználók saját honlapunkra?

Közel tíz évnyi szállodai értékesítési és marketing tapasztalattal igyekszünk segíteni a fenti és további számtalan kérdésben...